Reklamacija i zamjena

 

U kojem slučaju mogu zamjeniti ili izvršiti povrat proizvoda?

- ako ste izabrali krivu veličinu, te bi ju zamjenili
- ako ste dobili svoju narudžbu u lošem stanju
- ako proizvod nije ono što ste očekivali i voljeli bi ga vratiti ili zamjeniti s nekim drugim proizvodom

U svakom slučaju, proizvod koji bi vratili ili zamjenili mora biti u besprijekornom stanju i ne smije imati vidljive znakove korištenja, u suprotnom neće biti moguće izvršiti zamjenu ili povrat
Vaša je odgovornost osigurati odgovarajuću ambalažu kako bi bili sigurni da proizvod stiže u My Mon Mon u savršenim uvjetima. Ako imate poteškoća s pronalaženjem odgovarajuće ambalaže, predlažemo da koristite originalnu kutiju u kojoj je vaša narudžba stigla. Ako proizvdo bude vraćen u lošim uvjetima, nećemo moći izvršiti povrat na zahtjev

Povrat morate izvršiti u roku od 14 dana nakon zaprimljene pošiljke.Kako mogu podnjeti zahtjev za zamjenu ili povrat proizvoda?


Pišite nam na my0mon0mon@gmail.com zbog čega bi vratili ili zamjenili proizvod.

Zamjena

Čim vaš zahtjev za zamjenu proizvoda bude odobren od strane našeg tima za korisničku podršku, u roku od 3 radna dana šaljete na našu adresu paket koji želite zamjeniti. Kada paket stigne na našu adresu, te provjerimo da li je sve urednu s njim, mi Vam u roku od 3 radna dana šaljemo novi proizvod.

*Trošak povrata proizvoda, te slenje novog snosite sami.

Što se tiče međunarodne razmjene, naš tim za korisničku podršku će vas obavijestiti o postupku koji slijedi i odgovarajućim troškovima.


Povrat proizvoda

Nakon što se odobri povrat proizvoda, morat ćete ga poslati na navedenu adresu. Kada paket stigne u My Mon Mon, primit ćete e-poruku s potvrdom da će iznos biti poslan na Vaš račun u roku od 2-3 radna dana. Iznos ćete primiti na isti način na koji ste izvršili kupnju, putem povrata koji je platio PayPal ili povratom na Vašu kreditnu karticu ili vrimanskom uplatom na Vaš račun.

My Mon Mon ne snosi odgovornost ako se paket koji vraćate izgubi ili potrga. Odgovornost je klijenta da osigura kako bi paket stigao na našu adresu u savršenim stanju.